Ingyen magyar tárhely

A külföldi szolgáltatókkal ellentétben az ingyen magyar tárhely szolgáltatókból sokkal kevesebb áll rendelkezésre, melyek reklámmentesnek mondhatók. Egyelőre még kötelező a visszahivatkozás. Előnyük természetesen az egyszerűbb kommunikáció a magyar nyelv miatt.

 

Egy jól bevált és működő ingyen tárhely-olcsó domain példát nézhetünk végig a link alatt, igaz külföldi tárhely szolgáltatónál, de kiváló tulajdonságai miatt ajánlott. Természetesen magyar tartalmat is feltölthetünk, de mindig vigyázni kell, hogy az legális legyen (ne úszító, pornográf, warez stb).

 

Gyorsnézet Hostnév Tárhely (MB) Sávszél. (MB/hó) Egyéb * szolgáltatások Webszerkesztő Megjegyzés
ingyen magyar tárhely - NewHosting NewHosting 3000 30000     ajánlott
ingyen magyar tárhely - NEXTárhely NEXTárhely 2000 20000     ajánlott
ingyen magyar tárhely - Tarhely.biz Tarhely.biz 2048 20480     tesztelés alatt
ingyen magyar tárhely - HostingABC HostingABC 3000 ? ASP.NET   felfüggesztett

* A felsorolt összes szolgáltató nyújtja a következőket: PHP, MySQL, e-mail, saját reklámok felhelyezését, saját domain és al-domain név hozzárendelési lehetőséget mindezt reklám nélkül!

Persze lehetséges átváltani fizetős csomagokra is és így az ingyenes tárhely szolgáltatásnál jóval széleskörűbbet kapunk, nagyobb tárhelyet és tartalomkorlátozás mentességet. Aki további tippeket szeretne fizetős magyar tárhelyekkel kapcsolatban, az kérjük írjon nekünk az oldal alján található "Kapcsolat" hivatkozás alatt található elérhetőségünkön keresztül és kérjen tanácsot!